ΚΑΡΙΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

Κεντρ. γρ.: Ομήρου 9, Αθήνα | Central off.: 9, Omirou str., Athens, T: +30 210 3626186

ΚΑΡΙΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

CARITAS ATHENS GREECE

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΕΥΓΗΡΙΑΣ «ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ»

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα με πολύ κέφι, ζωντανή μουσική, τραγούδια, χορό, εδέσματα, …σαμπάνια και δωράκια πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, η αποκριάτικη γιορτή που διοργανώνει κάθε χρόνο η Κάριτας Αθήνας στον Οίκο Ευγηρίας «Καλός Σαμαρείτης» στην Πεύκη.

Η μεγάλη τραπεζαρία του ιδρύματος, διακοσμημένη ανάλογα, μετατράπηκε σε χώρο διασκέδασης, όπου περισσότεροι από 50 ηλικιωμένοι απήλαυσαν το μουσικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο -ντυμένος αρλεκίνος- κ. Φραντζέσκο, χαρίζοντας στους παραβρισκόμενους στιγμές χαράς, με το ποικίλο ρεπερτόριο που απέδωσε με το ακορντεόν του, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον τους, επί τρείς σχεδόν ώρες! Στο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα συνέβαλε και ο καλλίφωνος Διευθυντής κ. Νίκος Δασύρας, ο οποίος με το ταπεραμέντο του έδινε το έναυσμα στις κυρίες -κυρίως- να συμμετέχουν ενεργά χορεύοντας και τραγουδώντας, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως το κέφι και η ενεργητικότητα δεν ταυτίζεται με την …ηλικία!

Παραβρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργάνωσης κα Ελένη Κάραμποττ  (Υπεύθυνη των Τομέων Επικοινωνίας-Δημοσίων Σχέσεων και Τρίτης Ηλικίας) και κα Νικολέττα Δελατόλα (Υπεύθυνη Προγράμματος «Αγαπώ και Προσφέρω»), ο π. Μάρκος Βιδάλης,  καθώς και αρκετοί εθελοντές που κράτησαν συντροφιά και σε όσα άτομα δεν κατάφεραν να βρεθούν στην εκδήλωση επισκέπτοντάς τα στα δωμάτιά τους!