ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΕΥΓΗΡΙΑΣ «ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ»

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα με πολύ κέφι, ζωντανή μουσική, τραγούδια, χορό, εδέσματα, …σαμπάνια και δωράκια πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, η αποκριάτικη γιορτή που διοργανώνει κάθε χρόνο η Κάριτας Αθήνας στον Οίκο Ευγηρίας «Καλός Σαμαρείτης» στην Πεύκη.

Η μεγάλη τραπεζαρία του ιδρύματος, διακοσμημένη ανάλογα, μετατράπηκε σε χώρο διασκέδασης, όπου περισσότεροι από 50 ηλικιωμένοι απήλαυσαν το μουσικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο -ντυμένος αρλεκίνος- κ. Φραντζέσκο, χαρίζοντας στους παραβρισκόμενους στιγμές χαράς, με το ποικίλο ρεπερτόριο που απέδωσε με το ακορντεόν του, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον τους, επί τρείς σχεδόν ώρες! Στο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα συνέβαλε και ο καλλίφωνος Διευθυντής κ. Νίκος Δασύρας, ο οποίος με το ταπεραμέντο του έδινε το έναυσμα στις κυρίες -κυρίως- να συμμετέχουν ενεργά χορεύοντας και τραγουδώντας, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως το κέφι και η ενεργητικότητα δεν ταυτίζεται με την …ηλικία!

Παραβρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργάνωσης κα Ελένη Κάραμποττ  (Υπεύθυνη των Τομέων Επικοινωνίας-Δημοσίων Σχέσεων και Τρίτης Ηλικίας) και κα Νικολέττα Δελατόλα (Υπεύθυνη Προγράμματος «Αγαπώ και Προσφέρω»), ο π. Μάρκος Βιδάλης,  καθώς και αρκετοί εθελοντές που κράτησαν συντροφιά και σε όσα άτομα δεν κατάφεραν να βρεθούν στην εκδήλωση επισκέπτοντάς τα στα δωμάτιά τους!