ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 150 μελών και φίλων της, από όλες τις ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Καθολικών Αθηνών, διοργανώθηκε η ετήσια εκδήλωση της Κάριτας Αθήνας, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στο πάντα φιλόξενο NARKISSOS HALL στο Μαρούσι!

Οι παραβρισκόμενοι απόλαυσαν ένα μοναδικό πρόγραμμα με ρυθμούς και τραγούδια για κάθε γούστο, από τον αγαπημένο ερμηνευτή Γιώργο Γερολυμάτο και τον συνδημιουργό του γνωστού ελληνικού συγκροτήματος «The Charms» Τέρη Ιερεμία, ξεσηκώνοντας παλιούς και νεώτερους θαυμαστές τους, οι οποίοι χόρεψαν έως αργά το απόγευμα!

Το μενού δεν περιλάμβανε μόνο κέφι, μουσική και χορό, αλλά και γευστικότατο φαγητό, καθώς και πολλά και ξεχωριστά δώρα της λαχειοφόρου αγοράς, που έγιναν ανάρπαστα!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κα Ελένη Κάραμποττ (η οποία απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό) και κ. Μανώλης Σιγάλας, ο εφημέριος της ενορίας Αγίου Ιωάννη Βαπτιστή π. Αλμπέρτο Petroff Paima, το πρώην μέλος του Δ.Σ κα Μαρία Μηλιάρη, ο Διευθυντής του Οίκου Ευγηρίας «Καλός Σαμαρείτης» κ. Νίκος Δασύρας, οι εργαζόμενοι στην Κάριτας Αθήνας κυρίες  Έφη Ζαλώνη, Δήμητρα Κατεργάρη και Μαρί-Κριστίν Προβελεγγίου, καθώς και πολλοί εθελοντές, φίλοι και υποστηρικτές της Οργάνωσης.