ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

Μέσα σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων της Κάριτας Αθήνας στην τραπεζαρία του τομέα Προσφυγικού Έργου, που διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου.

Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Οργάνωσης, Αρχιεπίσκοπος Καθολικών Αθηνών Σεβασμιότατος π. Σεβαστιανός Ροσσολάτος, ο Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου, Σεβασμιότατος π. Ιωσήφ Σουέηφ, ο Αντιπρόεδρος & Διευθυντής της Κάριτας Αθήνας π. Ιωάννης Πάτσης και τα μέλη του Δ.Σ. κα Ελισσάβετ Ιουστινιανού-Μέρριττ (Γραμματέας), κ. Στανίσλαος Στουραΐτης (ταμίας) και κα Νικολέττα Δελατόλα, τα  μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Τομέα Προσφυγικού Έργου κα Ιλιάνα Ραουζαίου και κ. Τζο Φεγκάλι, ο Διευθυντής Λειτουργίας κ. Φίλιππος Σαλίμπας, ο Νομικός  Σύμβουλος κ. Δημήτρης Λεβαντής και πολλοί εργαζόμενοι.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε, εκ μέρους της Διοίκησης, τόσο το προσωπικό, όσο και τα μέλη-εθελοντές για την καθημερινή τους προσπάθεια να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο που επιτελεί η Οργάνωση κι έκοψε την πίτα με την ευχή να ξαναβρεθούν του χρόνου και πάλι όλοι μαζί, ενώ ο Διευθυντής Λειτουργίας κ. Φίλιππος Σαλίμπας έκανε μια ανασκόπηση στη χρονιά που έφυγε και το έργο που επιτελέστηκε καθώς και μία σύντομη αναφορά στις προοπτικές για το 2019.

Τυχερός της νέας χρονιάς αποδείχθηκε ο Διερμηνέας κ. Samy Gouda, ο οποίος κέρδισε το φλουρί, παραλαμβάνοντας ένα συμβολικό δώρο.

Τέλος, οι παραβρισκόμενοι απόλαυσαν τα νόστιμα εδέσματα του πλούσιου μπουφέ που είχαν επιμεληθεί οι άξιοι συνεργάτες, κυρίες Tamta Rokhvadze και Κατερίνα Δελασούδα!