ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ ΑΠΟ… ΚΑΡΔΙΑΣ!

Μια ξεχωριστή μεταφορά … αγάπης προς τον συνάνθρωπο πραγματοποίησε η γνωστή εταιρία Delatolas Express Cargo την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου, μέσω της Κάριτας Αθήνας!

Μαζί με τις συνεργαζόμενες εταιρείες-πελάτες της για μια ακόμη χρονιά, προσέφεραν την Μεγάλη Εβδομάδα τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και προσωπικής υγιεινής! Αυτή την φορά αποδέκτης ήταν η Κάριτας Αθήνας, παραλαμβάνοντας 30 κούτες με προϊόντα, τα οποία θα μοιραστούν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και οικογένειες με σοβαρά προβλήματα επιβίωσης!

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργάνωσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την  μεγάλη Ελληνική Εταιρεία Μεταφορών και Αποθηκεύσεων για την ευγενική της υποστήριξη, καθώς και για την χαρά και την ανακούφιση που θα μοιράσει απλόχερα σε πολλά άτομα που στερούνται ακόμη και βασικά είδη διαβίωσης!

Η Κάριτας Αθήνας και με την συμβολή της Delatolas Express Cargo μπορεί να απλώσει χέρι βοηθείας σε όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας

Να καλύψει ολοένα και περισσότερες ανάγκες τους

Το χέρι αυτό, όσο απλώνεται, μετατρέπεται σε μια ανθρώπινη αλυσίδα,

σε μια αγκαλιά που ζεσταίνει τον πόνο όσων έχουν ανάγκη!