ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Α’ ΒΟΗΘΕΙΩΝ «ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ» – RSF HELLAS

Σεμινάριο Α’ Βοηθειών με τίτλο «Από Καρδιάς» της RSF Hellas, παρακολούθησαν οι εργαζόμενοι της Κάριτας Αθήνας και της Κάριτας Ελλάς την Παρασκευή 24 και 31 Μαΐου

Η εκπαίδευση περιλάμβανε τόσο θεωρητικό μέρος, με παρουσίαση πλούσιου υλικού γύρω από την αντιμετώπιση καθημερινών καταστάσεων και περιστατικών, που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή, όσο και πρακτικό, κατά τη διάρκεια του οποίου οι εργαζόμενοι των δύο Οργανώσεων συμμετείχαν σε βιωματικές ασκήσεις παροχής Α’ Βοηθειών.

Οι συμμετέχοντες επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και εξοπλίστηκαν με όλες τις απαραίτητες γνώσεις για την αντιμετώπιση μιας ξαφνικής ασθένειας ή τραυματισμού, πάντα με σκοπό τη διατήρηση του πάσχοντος στη ζωή. Στο τέλος της εκπαίδευσης, ευχαρίστησαν «από καρδιάς» την κυρία Έλενα Βαρβαγιάννη, εθελόντρια Εκπαιδεύτρια της RSF Hellas, για την ουσιαστική και κατατοπιστική παρουσίασή της, δηλώνοντας έτοιμοι και προετοιμασμένοι να παράσχουν τη μέγιστη δυνατή βοήθεια, σε περίπτωση που απειλείται η ζωή ενός συνανθρώπου.