ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ & ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 2017

Με σύνθημα «Εθελοντισμός & Πολιτισμός Γίνε μέρος της δράσης», η Κάριτας Αθήνας μαζί με την Κάριτας Ελλάς -εκπροσωπώντας το εθνικό δίκτυο της Οργάνωσης- συμμετείχαν στο «Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού 2017», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Hilton Athens, στο πλαίσιο του συνεδρίου Money Show.

Και οι δύο Οργανώσεις είχαν στη διάθεσή τους ένα κοινό περίπτερο, παρουσιάζοντας το έργο που υλοποιούν, μέσα από το υλικό που μοίρασαν στους επισκέπτες, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την δραστηριότητά τους!

Συνολικά πήραν μέρος σαράντα οργανώσεις και φορείς από το όλο φάσμα του εθελοντισμού και πολιτισμού στη χώρα μας, ενώ διοργανώθηκαν παράλληλα και δεκαεπτά εκδηλώσεις (ομιλίες και παρουσιάσεις) για την κοινωνία των πολιτών, τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό, ευρωπαϊκά θέματα κ.α.

Το Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού διοργανώνεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια (2014) από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθελοντισμού-Ελλάδα (Ε Volunteers Forum), σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό «Κοσμο-Πολιτισμός», στο πλαίσιο του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού», που καθιέρωσε ο ΟΗΕ στις 5 Δεκεμβρίου.