ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ WEBSTER UNIVERSITY

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των προσφύγων διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά από το Webster University Athens Campus, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στο Προσφυγικό Κέντρο της Κάριτας Αθήνας, στην οδό Καποδιστρίου 52.
Οι φοιτητές του διεθνούς εκπαιδευτικού ιδρύματος και το προσωπικό της Οργάνωσης υποδέχτηκαν τους μικρούς και τους μεγάλους καλεσμένους με εορταστική διάθεση, μουσική και κεράσματα.

Παιδιά ηλικίας 10 μηνών έως και 16 ετών από τη Συρία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, την Αίγυπτο, αλλά και την Ελλάδα, διασκέδασαν με τα διαδραστικά παιχνίδια, τη μουσική και το χορό, τα κόλπα και τα αστεία του γνωστού κλόουν ΤΟΤΟ, το face painting, τις πολλές εκπλήξεις και φυσικά με τον Αϊ Βασίλη που μοίρασε δώρα στους ανήλικους παραβρισκόμενους, χαρίζοντας χαμόγελα ευτυχίας και συγκίνησης σε όλους!

Η Κάριτας Αθήνας εκφράζει τις ειλικρινείς της ευχαριστίες προς το Webster University Athens Campus, τόσο για την υπέροχη διοργάνωση, όσο και για τα αισθήματα αλληλεγγύης και προσφοράς που διακατέχει το ανθρώπινο δυναμικό του!