28ΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ/ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΕΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟ DEREE – AMERICAN COLLEGE OF GREECE

Μια 28χρονη Ιρακινή πρόσφυγας, που φιλοξενείται στον ξενώνα της Κάριτας Αθήνας στο Γκάζι από τον περασμένο Αύγουστο, κατάφερε να επιτύχει στο πρόγραμμα υποτροφιών “Education Unites: From Camp to Campus” του Deree – American College of Greece!

Η Shahrazad Al Aziz, πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός στη χώρα καταγωγής της, έχοντας ως στόχο να συνεχίσει τις σπουδές της στην Ελλάδα ξεχώρισε ανάμεσα σε πλήθος συνυποψηφίων σε πρόγραμμα προετοιμασίας περαιτέρω σπουδών, το οποίο παρέχει το Εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Αθήνα.

Η υποστήριξη και η βοήθεια που της παρείχε η Κάριτας Αθήνας μέσω της αρμόδιας Κοινωνικής Λειτουργού κας Ζωής Κοπτερίδου ήταν αμέριστη και ουσιαστική ώστε η νεαρή κοπέλα να μπορέσει να υλοποιήσει το όνειρό της!

Το Δ.Σ. της Κάριτας Αθήνας συγχαίρει τόσο την μεταπτυχιακή φοιτήτρια για την αξιέπαινη προσπάθειά της, όσο και τη συνεργάτιδα της Οργάνωσης για την πολύτιμη συμπαράσταση στην εκπλήρωση του στόχου της επωφελούμενης, αλλά και το Deree – American College of Greece για τη δυνατότητα που δίνει σε πρόσφυγες σπουδαστές να αναζητήσουν νέες ευκαιρίες ζωής!