ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΟΠΤΙΚΗΣ-ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ PANSiK ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

Εξιδεικευμένα δίμηνα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης κοπτικής/ραπτικής, παρακολουθούν  από τον Μάρτιο οκτώ ωφελούμενες της Κάριτας Αθήνας, στην Σχολή PANSiK Scuola di Moda, με την χρηματοδότηση του CRS.

Οι συμμετέχουσες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το αντικείμενο και οι γλωσσικές δυσκολίες που συνάντησαν στην αρχή ξεπερνούνται με προσπάθεια και συνεχή πρακτική. Από την πλευρά της Σχολής υπάρχει η  βούληση για σύσταση εύρεσης εργασίας, σε βιοτεχνίες ενδυμάτων, των πιο ταλαντούχων και επιμελέστερων σπουδαστριών.

Να σημειωθεί πως η αναγνωρισμένη Σχολή PANSiK Scuola di Moda ιδρύθηκε το 1977 και ανήκει στον ομώνυμο Όμιλο παρέχοντας έκτοτε ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο αντικείμενο της Μόδας, της Tέχνης και των Media. Είναι ο πρώτος και μοναδικός εκπαιδευτικός οργανισμός στην Ελλάδα που προσέθεσε στα ακαδημαϊκά του προγράμματα, εξειδικευμένα τμήματα μόδας,  όπως Fashion Design, Fashion Styling, Fashion Marketing, Menswear, Shoe Design, και Επιμέλεια βιτρίνας.

Τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν στις 15 Μαΐου και οι συμμετέχουσες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής