ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ: ΟΜΗΡΟΥ 9 ΑΘΗΝΑ - TΗΛ: 210 3626186
  • Αρχική
  • Νέα

Αποκριάτικη Εκδήλωση της Κάριτας Αθήνας στον οίκο ευγηρίας "Καλός Σαμαρείτης"

H αποκριάτικη γιορτή που διοργανώνει κάθε χρόνο η Κάριτας Αθήνας στον Οίκο Ευγηρίας «Καλός Σαμαρείτης» στην Πεύκη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα με ζωντανή μουσική, χορό και εδέσματα!

Εξήντα περίπου ηλικιωμένοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές ώρες χαράς  απολαμβάνοντας αγαπημένα τραγούδια, που απέδωσε ο κ. Φραντζέσκο με το ακορντεόν του, ενώ η ενεργή συμμετοχή των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας στο χορό και το τραγούδι απέδειξε  για μια ακόμη φορά πως το κέφι και η ενεργητικότητα δεν ταυτίζεται με την …ημερομηνία γέννησης!

Παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος και Διευθυντής της Κάριτας Αθήνας π. Ιωάννης Πάτσης, ο εφημέριος του Αγίου Λουκά π. Ανδρέας Βουτσίνος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργάνωσης κυρίες Μπέττυ Ιουστινιανού-Merritt και Νικολέττα Δελατόλα, ο Διευθυντής του Γηροκομείου κ. Andrew Merritt και αρκετοί εθελοντές.

Στο Ίδρυμα βρέθηκε και ομάδα ωφελούμενων προσφύγων του Κοινωνικού Κέντρου της Κάριτας Ελλάς στην Κυψέλη, μαζί με την υπεύθυνη του προγράμματος κα Χριστιάννα Ρηγούτσου, στο πλαίσιο της δράσης όπου συμμετέχουν προσφέροντας συντροφιά στους ηλικιωμένους και οι οποίοι ενσωματώθηκαν πλήρως στη γιορτή, αφού χόρεψαν και τραγούδησαν με πολύ κέφι!

Η Κάριτας Αθήνας είναι σωματείο Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα (MKO), αναγνωρισμένο από το κράτος, μέλος της Κάριτας Ελλάς (που αποτελεί σκέλος της Caritas Europa και της Caritas Internationalis, της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Καθολικής Εκκλησίας, με ενεργό δράση σε περισσότερες από 165 χώρες στον κόσμο)

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κάριτας Αθήνας
Ομήρου 9, 106 72 Αθήνα
Τηλ. / Φαξ: (+30) 210 3626 186
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.30 – 16.00

Κάριτας Αθήνας - Προσφυγικό Έργο
Καποδιστρίου 52, 104 32 Αθήνα
Τηλ.: (+30) 210 5246 637 & (+30) 210 5249 564
Φαξ: 210 5246 646
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00

Κέντρο Συμβουλευτικής
Καποδιστρίου 52, 104 32 - Αθήνα
Τηλ: 210 3317471
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ώρες γραφείου:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00 (κατόπιν ραντεβού)

Caritas Athens Greece © 2019 All rights reserved.