ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ: ΟΜΗΡΟΥ 9 ΑΘΗΝΑ - TΗΛ: 210 3626186
  • Αρχική
  • Νέα

Η Κάριτας Αθήνας στο Career Days 2020 του Deree College

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Κάριτας Αθήνας συμμετείχε στη δράση «Ημέρες Καριέρας» (Career Days), που διοργανώνει το Αμερικανικό Κολλέγιο Deree, τα τελευταία 45 χρόνια, στο πλαίσιο της διασύνδεσης της αγοράς εργασίας με ταλαντούχους υποψηφίους!

Στη φετινή τριήμερη εκδήλωση (18-20 Νοεμβρίου), η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά διαδικτυακά, λόγω πανδημίας, υπό την επιμέλεια του Γραφείου Υπηρεσιών Σταδιοδρομίας (Office of Career Services) του Αμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, συμμετείχαν 100 κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες και οργανισμοί.  Σκοπός της ήταν η ενημέρωση των 3.000 και πλέον φοιτητών των 34 προγραμμάτων, των σχολών της προπτυχιακής και της μεταπτυχιακής εκπαίδευσής του.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν εκπροσώπους επιχειρήσεων και οργανισμών, να αποκτήσουν την πολύτιμη εμπειρία μιας σύντομης συνέντευξης και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που υπάρχουν για επαγγελματική, πρακτική ή εθελοντική απασχόληση!

Την Κάριτας Αθήνας εκπροσώπησαν το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων, κα Ελένη Κάραμποττ και ο Υπεύθυνος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Προγράμματος Στέγασης, κοινωνικός λειτουργός κ. Γιώργος Γιουβανάκης, οι οποίοι σύστησαν την Οργάνωση και το έργο της σε φοιτητές και αποφοίτους των Κοινωνικών Επιστημών και της Επιχειρηματικότητας, ενώ συζήτησαν μαζί τους τις πιθανές ευκαιρίες απασχόλησής τους, τόσο σε εθελοντική, όσο και σε επαγγελματική βάση!

Η Κάριτας Αθήνας είναι σωματείο Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα (MKO), αναγνωρισμένο από το κράτος, μέλος της Κάριτας Ελλάς (που αποτελεί σκέλος της Caritas Europa και της Caritas Internationalis, της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Καθολικής Εκκλησίας, με ενεργό δράση σε περισσότερες από 165 χώρες στον κόσμο)

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κάριτας Αθήνας
Ομήρου 9, 106 72 Αθήνα
Τηλ. / Φαξ: (+30) 210 3626 186
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.30 – 16.00

Κάριτας Αθήνας - Προσφυγικό Έργο
Καποδιστρίου 52, 104 32 Αθήνα
Τηλ.: (+30) 210 5246 637 & (+30) 210 5249 564
Φαξ: 210 5246 646
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00

Κέντρο Συμβουλευτικής
Καποδιστρίου 52, 104 32 - Αθήνα
Τηλ: 210 3317471
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ώρες γραφείου:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00 (κατόπιν ραντεβού)

Caritas Athens Greece © 2019 All rights reserved.