ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ: ΟΜΗΡΟΥ 9 ΑΘΗΝΑ - TΗΛ: 210 3626186

Διανομή τροφίμων εν μέσω πανδημίας

Διανομή τροφίμων σε ευάλωτες οικογένειες, όπως επίσης και σε άτομα της Τρίτης Ηλικίας πραγματοποίησε η Κοινωνική Υπηρεσία της Κάριτας Αθήνας, σε τρείς φάσεις, από την Μεγάλη Δευτέρα (13/04/2020) έως και την Μεγάλη Τετάρτη (15/04/2020).

Πρόκειται για 36 άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη και τα οποία αντιμετωπίζουν δυσκολίες, όπως σοβαρά προβλήματα υγείας, οικονομική αδυναμία ή ζουν μόνα τους χωρίς καμία στήριξη από συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, διανεμήθηκαν κατ’οίκον σακούλες με ποικιλία τροφίμων σε 20 οικογένειες Ελλήνων και μεταναστών, καθώς και σε 16 μοναχικά άτομα ή ηλικιωμένους που προέρχονται από τη χώρα μας, την Αφρική και την Μέση Ανατολή και κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μετά τη συγκεκριμένη δράση, η Οργάνωση έλαβε κλήσεις για ευχαριστίες από τους ωφελούμενους, οι οποίοι μοιράστηκαν τα θετικά συναισθήματα που ένοιωσαν με αυτή την πράξη αγάπης και φροντίδας.

Η Κάριτας Αθήνας είναι σωματείο Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα (MKO), αναγνωρισμένο από το κράτος, μέλος της Κάριτας Ελλάς (που αποτελεί σκέλος της Caritas Europa και της Caritas Internationalis, της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Καθολικής Εκκλησίας, με ενεργό δράση σε περισσότερες από 165 χώρες στον κόσμο)

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κάριτας Αθήνας
Ομήρου 9, 106 72 Αθήνα
Τηλ. / Φαξ: (+30) 210 3626 186
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.30 – 16.00

Κάριτας Αθήνας - Προσφυγικό Έργο
Καποδιστρίου 52, 104 32 Αθήνα
Τηλ.: (+30) 210 5246 637 & (+30) 210 5249 564
Φαξ: 210 5246 646
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00

Κέντρο Συμβουλευτικής
Καποδιστρίου 52, 104 32 - Αθήνα
Τηλ: 210 3317471
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ώρες γραφείου:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00 (κατόπιν ραντεβού)

Caritas Athens Greece © 2019 All rights reserved.