ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ: ΟΜΗΡΟΥ 9 ΑΘΗΝΑ - TΗΛ: 210 3626186

Ευχές για το Πάσχα

Φέτος θα εορτάσουμε το Πάσχα με έναν πραγματικά ασυνήθιστο τρόπο, που δηλώνει το μήνυμα του Ευαγγελίου, εκείνο της χωρίς όρια αγάπης του Θεού.

Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους. Ας προσπαθήσουμε  να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν καλύτερα αυτή τη δύσκολη στιγμή με την ευχή να είμαστε γενναιόδωροι βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη, να αναζητήσουμε όσους είναι μόνοι, ίσως με ένα τηλεφώνημα ή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να προσευχηθούμε στον Κύριο για όσους δοκιμάζονται στον κόσμο.

Ακόμα κι αν είμαστε απομονωμένοι, η σκέψη και το πνεύμα μπορούν να φτάσουν μακριά με τη δημιουργικότητα της αγάπης χωρίς να ξεχνάμε ότι η Ανάσταση του Χριστού έχει νικήσει  τον θάνατο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κάριτας Αθήνας

σας εύχεται

Καλό Πάσχα!

Η Κάριτας Αθήνας είναι σωματείο Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα (MKO), αναγνωρισμένο από το κράτος, μέλος της Κάριτας Ελλάς (που αποτελεί σκέλος της Caritas Europa και της Caritas Internationalis, της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Καθολικής Εκκλησίας, με ενεργό δράση σε περισσότερες από 165 χώρες στον κόσμο)

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κάριτας Αθήνας
Ομήρου 9, 106 72 Αθήνα
Τηλ. / Φαξ: (+30) 210 3626 186
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.30 – 16.00

Κάριτας Αθήνας - Προσφυγικό Έργο
Καποδιστρίου 52, 104 32 Αθήνα
Τηλ.: (+30) 210 5246 637 & (+30) 210 5249 564
Φαξ: 210 5246 646
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00

Κέντρο Συμβουλευτικής
Καποδιστρίου 52, 104 32 - Αθήνα
Τηλ: 210 3317471
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ώρες γραφείου:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00 (κατόπιν ραντεβού)

Caritas Athens Greece © 2019 All rights reserved.