ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ: ΟΜΗΡΟΥ 9 ΑΘΗΝΑ - TΗΛ: 210 3626186
  • Αρχική
  • Νέα

Εθελοντική Αιμοδοσία Κάριτας Αθήνας & Κάριτας Ελλάς στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης

Πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία η οποία διοργανώθηκε από την Κάριτας Αθήνας και την Κάριτας Ελλάς, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α), στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, όπου λειτουργεί το Κέντρο Κοινωνικής Ένταξης και Απασχολησιμότητας της Εθνικής Κάριτας.

Σαράντα οκτώ εργαζόμενοι, εθελοντές και φίλοι των δύο οργανώσεων, αλλά και συνεργάτες της εταιρείας ExpediaGroup, προσέφεραν το πολύτιμο δώρο ζωής, συλλέγοντας 48 μονάδες, για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, κυρίως χωρίς οικογενειακό περιβάλλον, που απευθύνονται στον Τομέα Αιμοδοσίας της Κάριτας Αθήνας ζητώντας βοήθεια.

Για την εκδήλωση αυτή ανθρωπιάς και αλληλεγγύης οι δύο οργανώσεις έλαβαν συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και την  ευρύτατη συμμετοχή, τόσο από τους αιμοδότες, όσο και από τον αρμόδιο συντονιστικό φορέα -υπεύθυνο για την εξεύρεση και τη συλλογή αίματος στη χώρα μας.

Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!

Η Κάριτας Αθήνας είναι σωματείο Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα (MKO), αναγνωρισμένο από το κράτος, μέλος της Κάριτας Ελλάς (που αποτελεί σκέλος της Caritas Europa και της Caritas Internationalis, της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Καθολικής Εκκλησίας, με ενεργό δράση σε περισσότερες από 165 χώρες στον κόσμο)

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κάριτας Αθήνας
Ομήρου 9, 106 72 Αθήνα
Τηλ. / Φαξ: (+30) 210 3626 186
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.30 – 16.00

Κάριτας Αθήνας - Προσφυγικό Έργο
Καποδιστρίου 52, 104 32 Αθήνα
Τηλ.: (+30) 210 5246 637 & (+30) 210 5249 564
Φαξ: 210 5246 646
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00

Κέντρο Συμβουλευτικής
Καποδιστρίου 52, 104 32 - Αθήνα
Τηλ: 210 3317471
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ώρες γραφείου:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00 (κατόπιν ραντεβού)

Caritas Athens Greece © 2019 All rights reserved.