ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ: ΟΜΗΡΟΥ 9 ΑΘΗΝΑ - TΗΛ: 210 3626186
  • Αρχική
  • Νέα

Εθελοντική Αιμοδοσία - Μία ακόμη δράση ανθρωπιάς της Κάριτας Αθήνας & της Κάριτας Ελλάς

Το ανεκτίμητο δώρο που χαρίζει ζωή σε συνανθρώπους μας πρόσφεραν 34 εργαζόμενοι, εθελοντές, συνεργάτες και φίλοι της Κάριτας Αθήνας και της Κάριτας Ελλάς κατά την εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν από κοινού σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, σε αίθουσα του Καθολικού Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου (Ομήρου 9, Αθήνα).

Η προσφορά αντίστοιχου αριθμού μονάδων αίματος αποτέλεσε μια συμβολική πράξη αγάπης και ανακούφισης των ατόμων που απευθύνονται στον Τομέα Αιμοδοσίας της Κάριτας Αθήνας ζητώντας βοήθεια!

Οι διοργανωτές έλαβαν συγχαρητήρια τόσο για την άψογη διοργάνωση, όσο και για την ευρεία συμμετοχή!

Η Κάριτας Αθήνας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες!

Η Κάριτας Αθήνας είναι σωματείο Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα (MKO), αναγνωρισμένο από το κράτος, μέλος της Κάριτας Ελλάς (που αποτελεί σκέλος της Caritas Europa και της Caritas Internationalis, της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Καθολικής Εκκλησίας, με ενεργό δράση σε περισσότερες από 165 χώρες στον κόσμο)

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κάριτας Αθήνας
Ομήρου 9, 106 72 Αθήνα
Τηλ. / Φαξ: (+30) 210 3626 186
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.30 – 16.00

Τομέας Προσφυγικού Έργου
Καποδιστρίου 52, 104 32 Αθήνα
Τηλ.: (+30) 210 5246 637 & (+30) 210 5249 564
Φαξ: 210 5246 646
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00

Κέντρο Συμβουλευτικής
Καποδιστρίου 52, 104 32 - Αθήνα
Τηλ: 210 3317471
e-mail: socialservices@caritasathens.gr
Ώρες γραφείου:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00 (κατόπιν ραντεβού)

Caritas Athens Greece © 2019 All rights reserved.