ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ: ΟΜΗΡΟΥ 9 ΑΘΗΝΑ - TΗΛ: 210 3626186
  • Αρχική
  • Νέα

Εθελοντική Αιμοδοσία της Κάριτας Αθήνας & Κάριτας Ελλάς στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης

Η Κάριτας Αθήνας και η Κάριτας Ελλάς σε συνεργασία με το Ε.ΚΕ.Α (Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας) διοργανώνουν από κοινού μια ακόμη δράση ανθρωπιάς, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 από τις 10:00 έως τις 14:00, στην Δημοτική Αγορά της Κυψέλης!

Προσκαλούμε, λοιπόν, τους εργαζομένους, τους εθελοντές και τους φίλους μας να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής, αλλά και γνωστοποιώντας την σε άτομα που μπορούν να γίνουν αιμοδότες.

Ο ευαισθητοποιημένος και υπεύθυνος εθελοντής αιμοδότης ενστερνίζεται την αξία της αλληλεγγύης και του αλτρουισμού και γεύεται τη χαρά της προσφοράς, η οποία στις μέρες μας αποτελεί μια ανεκτίμητη αξία!

Με την ευχή να έχουμε περισσότερη προσφορά σε αίμα
για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας το 2020,  ας αγκαλιάσουμε όλοι μια πράξη αγάπης από καρδιάς…

Ας κάνουμε κι εμείς ένα δώρο…ζωής!
Η Κάριτας Αθήνας είναι σωματείο Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα (MKO), αναγνωρισμένο από το κράτος, μέλος της Κάριτας Ελλάς (που αποτελεί σκέλος της Caritas Europa και της Caritas Internationalis, της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Καθολικής Εκκλησίας, με ενεργό δράση σε περισσότερες από 165 χώρες στον κόσμο)

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κάριτας Αθήνας
Ομήρου 9, 106 72 Αθήνα
Τηλ. / Φαξ: (+30) 210 3626 186
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.30 – 16.00

Κάριτας Αθήνας - Προσφυγικό Έργο
Καποδιστρίου 52, 104 32 Αθήνα
Τηλ.: (+30) 210 5246 637 & (+30) 210 5249 564
Φαξ: 210 5246 646
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00

Κέντρο Συμβουλευτικής
Καποδιστρίου 52, 104 32 - Αθήνα
Τηλ: 210 3317471
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ώρες γραφείου:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00 (κατόπιν ραντεβού)

Caritas Athens Greece © 2019 All rights reserved.