ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ: ΟΜΗΡΟΥ 9 ΑΘΗΝΑ - TΗΛ: 210 3626186
  • Αρχική
  • Νέα

Kοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Τίμιος Σταυρός

Σε μία ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023, από εκπροσώπους της Κάριτας Αθήνας και της ενοριακής Κάριτας του Αγίου Ιωάννη  Ψυχικού, η καθιερωμένη επίσκεψη για την  κοπή  της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Αρχιεπισκοπής μας  Τίμιος  Σταυρός.

Η χαρά όλων,  τροφίμων, υπευθύνων, προσωπικού και επισκεπτών ήταν μεγάλη για αυτή την συνάντηση, καθώς τα δύο προηγούμενα χρόνια οι επισκέψεις δεν μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν λόγω των απαγορευτικών μέτρων της πολιτείας για την πανδημία.

Η συντροφιά του  αγαπητού μουσικού Francesco, χάρισε σε όλους αλλά ιδιαιτέρως  στις ηλικιωμένες,  ευχάριστες στιγμές με το ακορντεόν και τα τραγούδια του. Ο ενθουσιασμός αποτυπώθηκε στα ζεστά χειροκροτήματα και την συμμετοχή στα τραγούδια και στο χορό των πιo τολμηρών!!!!!!!

Η όμορφη αυτή συνάντηση, που στηρίχθηκε και μέσω του προγράμματος REMAP, έκλεισε με την ανταλλαγή των απαραίτητων  ευχών για την Νέα Χρονιά, αλλά και  την υπόσχεση για την σύντομη επανάληψή της.

Καλή και ευλογημένη Χρονιά σε όλους!!!!

Από την Κάριτας Αθήνας

Η Κάριτας Αθήνας είναι σωματείο Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα (MKO), αναγνωρισμένο από το κράτος, μέλος της Κάριτας Ελλάς (που αποτελεί σκέλος της Caritas Europa και της Caritas Internationalis, της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Καθολικής Εκκλησίας, με ενεργό δράση σε περισσότερες από 165 χώρες στον κόσμο)

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κάριτας Αθήνας
Ομήρου 9, 106 72 Αθήνα
Τηλ. / Φαξ: (+30) 210 3626 186
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.30 – 16.00

Τομέας Προσφυγικού Έργου
Καποδιστρίου 52, 104 32 Αθήνα
Τηλ.: (+30) 210 5246 637 & (+30) 210 5249 564
Φαξ: 210 5246 646
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00

Κέντρο Συμβουλευτικής
Καποδιστρίου 52, 104 32 - Αθήνα
Τηλ: (+30) 210 5246 637 & (+30) 210 5249 564
e-mail: socialservices@caritasathens.gr
Ώρες γραφείου:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00 (κατόπιν ραντεβού)

Caritas Athens Greece © 2019 All rights reserved.