ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ: ΟΜΗΡΟΥ 9 ΑΘΗΝΑ - TΗΛ: 210 3626186
  • Αρχική
  • Νέα

Προσφορά μαθητών των Λεοντείων Αθηνών & Νέας Σμύρνης στην Κάριτας Αθήνας

Δέκα κούτες με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, καθώς και χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου του Λεοντείου Λυκείου Αθηνών προσφέρθηκαν στην Κάριτας Αθήνας για τις ανάγκες του προσφυγικού της έργου.

Αντιπροσωπεία δώδεκα μαθητών παρέδωσε στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Οργάνωσης κα Ελένη Κάραμποττ, την ανθρωπιστική βοήθεια που είχαν συγκεντρώσει μαζί με τους συμμαθητές τους, στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης με τίτλο «Εξόρμηση Αγάπης», παρουσία του Γενικού Διευθυντή κ. Χρήστου Νάκη, της Υπεύθυνης Ποιμαντικής της Λεοντείου Σχολής Αθηνών κας Δανάης Αναγνωστοπούλου και της καθηγήτριας μαθηματικών κας Ειρήνης Πρίντεζη.

Επίσης, ισόποση ανθρωπιστική βοήθεια σε τρόφιμα (ζυμαρικά και όσπρια) παρέδωσε αντιπροσωπεία 23 μαθητών του τμήματος της Β΄ Λυκείου του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης, η οποία επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Προσφυγικού Έργου της Κάριτας Αθήνας στην οδό Καποδιστρίου 52, συνοδευόμενη από τον φιλόλογο κ. Δημήτριο Πατώκο, στο πλαίσιο της ίδιας δράσης «Εξόρμηση Αγάπης» που υλοποιείται από τα δύο σχολεία τα τελευταία 29 χρόνια!

Στα παιδιά και των δυο Σχολείων έγινε παρουσίαση του φιλανθρωπικού έργου που έχει αναπτύξει η Κάριτας Αθήνας από την ίδρυσή της, το 1978 και ιδιαίτερα μέσω των προγραμμάτων που υλοποιεί μετά την προσφυγική κρίση του 2015, με σκοπό την ανακούφιση συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η Κάριτας Αθήνας είναι σωματείο Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα (MKO), αναγνωρισμένο από το κράτος, μέλος της Κάριτας Ελλάς (που αποτελεί σκέλος της Caritas Europa και της Caritas Internationalis, της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Καθολικής Εκκλησίας, με ενεργό δράση σε περισσότερες από 165 χώρες στον κόσμο)

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κάριτας Αθήνας
Ομήρου 9, 106 72 Αθήνα
Τηλ. / Φαξ: (+30) 210 3626 186
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.30 – 16.00

Τομέας Προσφυγικού Έργου
Καποδιστρίου 52, 104 32 Αθήνα
Τηλ.: (+30) 210 5246 637 & (+30) 210 5249 564
Φαξ: 210 5246 646
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00

Κέντρο Συμβουλευτικής
Καποδιστρίου 52, 104 32 - Αθήνα
Τηλ: 210 3317471
e-mail: socialservices@caritasathens.gr
Ώρες γραφείου:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00 (κατόπιν ραντεβού)

Caritas Athens Greece © 2019 All rights reserved.