ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ: ΟΜΗΡΟΥ 9 ΑΘΗΝΑ - TΗΛ: 210 3626186
  • Αρχική
  • Νέα

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά από το Webster University

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των προσφύγων διοργανώθηκε από το Webster University τον Δεκέμβριο στα γραφεία της Κάριτας Αθήνας, στην οδό Βερανζέρου 13.

Οι φοιτητές του διεθνούς εκπαιδευτικού ιδρύματος και το προσωπικό της Οργάνωσης υποδέχτηκαν μικρούς και μεγάλους καλεσμένους με εορταστική διάθεση, μουσική και κεράσματα.

Παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως και 14 ετών από το Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Ιράν, την Αίγυπτο, τη Νιγηρία, το Κονγκό, την Ουκρανία αλλά και την Ελλάδα, διασκέδασαν με τα διαδραστικά παιχνίδια, τη μουσική και το χορό, τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα και τα αστεία του γνωστού κλόουν ΤΟΤΟ καθώς και με το face painting, τις πολλές εκπλήξεις και φυσικά με τον Άγιο Βασίλη που μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά, χαρίζοντας χαμόγελα ευτυχίας και συγκίνησης σε όλους!

Η Κάριτας Αθήνας εκφράζει τις ειλικρινείς της ευχαριστίες στο Webster University, τόσο για την υπέροχη διοργάνωση, όσο και για τα αισθήματα αλληλεγγύης και προσφοράς που διακατέχει τους εθελοντές φοιτητές του!

Η Κάριτας Αθήνας είναι σωματείο Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα (MKO), αναγνωρισμένο από το κράτος, μέλος της Κάριτας Ελλάς (που αποτελεί σκέλος της Caritas Europa και της Caritas Internationalis, της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Καθολικής Εκκλησίας, με ενεργό δράση σε περισσότερες από 165 χώρες στον κόσμο)

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κάριτας Αθήνας
Ομήρου 9, 106 72 Αθήνα
Τηλ. / Φαξ: (+30) 210 3626 186
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.30 – 16.00

Τομέας Προσφυγικού Έργου
Καποδιστρίου 52, 104 32 Αθήνα
Τηλ.: (+30) 210 5246 637 & (+30) 210 5249 564
Φαξ: 210 5246 646
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00

Κέντρο Συμβουλευτικής
Καποδιστρίου 52, 104 32 - Αθήνα
Τηλ: (+30) 210 5246 637 & (+30) 210 5249 564
e-mail: socialservices@caritasathens.gr
Ώρες γραφείου:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00 – 16.00 (κατόπιν ραντεβού)

Caritas Athens Greece © 2019 All rights reserved.